2011-09-01

1st of September / Time for Trench

Fall is here, officially I mean. I love that it's so sunny at the moment, doesn't feel like fall at all. However, next week -> Fashion Week! The sure sign that fall is actually here. Be sure to check out the schedule here.

On another note, I have had a little project going on and now I've completed my one-month challenge... not to buy a single item during August. I'm so proud of myself. But at the same time, I feel like running to the stores to do some shopping. Aargh, so if I do this, did it really mean anything? Maybe I can try to control myself, I have enough stuff in my closet (this should become my mantra but even though it's full, why isn't there anything to wear)???
Below trench, it's obviously an old one.


Ensimmäinen päivä syyskuuta on varma merkki syksystä. Toinen varma merkki on muotiviikkojen alkaminen, joka tapahtuu ensi viikolla New Yorkissa.
Syksyllä tekee aina mieli uudistaa vaatekaappia, mutta päinvastaisesti otinkin itselleni haasteen olla ostamatta yhtään mitään koko elokuun aikana. Nyt se on loppu! Mutta... jos juoksen tänään suoraan kaupoille, niin kumoaakohan se täysin koko homman tarkoituksen? JA miksi kaappi on aina täynnä, mutta siellä ei ole koskaa mitään päälle pantavaa?!?!!? 
Yllä trenssi, se on VANHA.

No comments:

Post a Comment